The stylistic project was born of the desire to enhance the classic nature of the environment suggested by the large architectural fret that separates the living room from the dining room. The choices related to the furnishings and decorations fit into the environment discreetly, but at the same time emphasizing the general idea of the project. The wallpaper, specially chosen to recall the ancient wall decorations, the soft character finishes and fabrics blend perfectly with the context and act as an optical reference to the wall element.

The solution adopted is the perfect example of how the profound knowledge of materials and brands can mix with the understanding of the environment and the needs of the customer, arriving at creating comfortable and pleasant solutions.

Utilizziamo i cookie per personalizzare contenuti degli annunci e proporti servizi in linea con le tue preferenze. Acconsenti ai nostri cookie chiudendo questo banner o se continui ad utilizzare questo sito web. Maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi