The apartment on Xingfu Road in Shanghai is the result of the synergy between the client and the team of architects of AD Dal Pozzo. From the living area to the sleeping area, the nuances of shapes and colors of the architectural materials blend perfectly with modern furnishings but with a classic flavor. Each room has a predominant nuance, from the dove gray of the dining room to the blue of the master bedroom. The deliberately welcoming and domestic environment overlooks the Chinese metropolis thanks to the large windows. A remote project, but one that we still feel close to.

Utilizziamo i cookie per personalizzare contenuti degli annunci e proporti servizi in linea con le tue preferenze. Acconsenti ai nostri cookie chiudendo questo banner o se continui ad utilizzare questo sito web. Maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi