An apartment built in the historic center that have a dowry the magnificent walnut floor made on a plug-in scheme. The white walls regulate the softness of the furnishings, essential and never invasive although refined. The walls do not hinder the eye, the openings create plays of light and shadow that emphasize the dynamism of the entire environment.

The blue-tinted container certainly represents the focal point of the whole environment, attention naturally converges on vivid reflections and remains fascinated as long as it is chosen as an essential detail of the whole project

Utilizziamo i cookie per personalizzare contenuti degli annunci e proporti servizi in linea con le tue preferenze. Acconsenti ai nostri cookie chiudendo questo banner o se continui ad utilizzare questo sito web. Maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi